avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot obține dobânda la taxa prima înmatriculare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot obține dobânda la taxa prima înmatriculare autovehicule

Buna ziua. În luna decembrie 2014 am recuperat cuantumul taxei de prima inmatriculare autovehicule,plătită în anul 2007. As dori sa aflu dacă este posibil ca la aceasta data, sa mai pot solicita dobanda pentru perioada platii și restituirii taxei respective și ce demersuri trebuie făcute. Cu mulțumiri, Dancu Paul.

Alte discuții în legătură

Cum pot obține dobanda la taxa de prima inmatriculare Danicu Paul Danicu Paul În luna decembrie 2014 , am recuperat pe cale judecătorească, toată taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în anul 2007. La aceasta data, se ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dobanda la taxa de prima înmatriculare autovehicule ? Danicu Paul Danicu Paul Buna ziua. În decembrie 2014 am recuperat în totalitate taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în astanul 2007. Problema este dacă conform ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in euro sau in lei ? oldestwolf2000 oldestwolf2000 buna seara ! este relativ complicat cu inmatricularea fara plata taxei, respectiv te poti astepta ca tii masina in fata blocului ceva vreme, cu toate ca vei ... (vezi toată discuția)