avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarație venit dacă lucrezi pe un vas de croaziera
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarație venit dacă lucrezi pe un vas de croaziera

Dacă lucram pe un vas de croaziera și vasele sunt inregistrate prin Bahamas trebuie sa mai depunem declarația fiscala ?
Și dacă ni se impun sa plătim taxe și impozite în România

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite marinari dana_lup dana_lup Buns ziua, lucrez pe vas de croaziera de ceva timp si am depus bani in banca. Trebuie sa platesc impozit pe venit pentru acesti bani? Compania la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Impozit salarial pentru venituri obtinute pe vase de croaziera ovidav ovidav Buna ziua, Sunt impozabile in Romania veniturile obtinute din salarii pe vase de croaziera apartinand unui angajator strain? Precizez ca eu nu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Lucrez pe un vas de croaziera in strinatate, sunt obligat sa platesc ceve contributii, adica sanatatea, impozit, ctrb pensie in tara? vioado vioado eu lucrez pe vas de croaziera, trebuie sa platesc in romania ceva taxe la stat pt pensie sau sanatate. in perioada in care am lucrat pana acum am cumparat un ... (vezi toată discuția)