avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... lucrez pe un vas de croaziera in strinatate, sunt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

lucrez pe un vas de croaziera in strinatate, sunt obligat sa platesc ceve contributii, adica sanatatea, impozit, ctrb pensie in tara?

eu lucrez pe vas de croaziera, trebuie sa platesc in romania ceva taxe la stat pt pensie sau sanatate. in perioada in care am lucrat pana acum am cumparat un apartament la care am achitat toate taxele cuvenite?
am vazut ca si persoanele fara venituri sunt obligate la plata ctrb de sanatate de 5,5% din sal min pe economie? nu stiu daca sunt obligat sau nu?sa nu ma trezesc ca tb sa platesc retroactiv impozit sau sanatatea.

Alte discuții în legătură

Taxe la stat Roxana@84 Roxana@84 eu lucrez pe vas de croaziera, trebuie sa platesc in romania ceva taxe la stat pt pensie sau sanatate. Daca da, cum procedez ? (vezi toată discuția)
Bună ziua, mama mea nu a lucrat in românia, prin urmare nu ... Mihaela_Matusa Mihaela_Matusa Bună ziua, Mama mea nu a lucrat in România, prin urmare nu are nici un an cotizat. Oare cumpărarea unui an cotizat (înțeleg că e perioada minimă ... (vezi toată discuția)
Plata contributii cass daca nu lucrez si nici nu primesc ajutor somaj cocos144 cocos144 Buna seara ! Se poate crea calitatea de asigurat prin plata individuala a contributiiei CASS in situatia ca NU lucrez si NU primesc ajutor somaj ? Care sunt ... (vezi toată discuția)