avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe la stat

eu lucrez pe vas de croaziera, trebuie sa platesc in romania ceva taxe la stat pt pensie sau sanatate. Daca da, cum procedez ?
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Roxana@84, utilizator

Alte discuții în legătură

Lucrez pe un vas de croaziera in strinatate, sunt obligat sa platesc ceve contributii, adica sanatatea, impozit, ctrb pensie in tara? vioado vioado eu lucrez pe vas de croaziera, trebuie sa platesc in romania ceva taxe la stat pt pensie sau sanatate. in perioada in care am lucrat pana acum am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite marinari dana_lup dana_lup Buns ziua, lucrez pe vas de croaziera de ceva timp si am depus bani in banca. Trebuie sa platesc impozit pe venit pentru acesti bani? Compania la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Declarație venit dacă lucrezi pe un vas de croaziera Flik 40 Flik 40 Dacă lucram pe un vas de croaziera și vasele sunt inregistrate prin Bahamas trebuie sa mai depunem declarația fiscala ? Și dacă ni se impun sa plătim ... (vezi toată discuția)