avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuirea sexuală la locul de muncă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuirea sexuală la locul de muncă

La insistentele lui am acceptat să mă culc cu el datorită locului de munca. Nu am vrut sa mi pierd locul de munca. Prin acceptul meu, se poate numi hărțuire sexuală?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca favorurile sexuale a fost pretinse in mod repetat in cadrul unei relatii de munca, se poate retine aceasta infractiune.
Daca in urma actelor de hartuire, ati intretinut acte sexuale cu faptuitorul se va retine concursul cu infractiunea de viol, respectiv agresiune sexuala, cand consimtamantul nu a fost liber exprimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul sexual cu un minor Dragut Dragut in cazul actului sexual cu o ruda in linie dreapta sau frate si sora daca unul dintre ei nu a implint 15 ani este act sexual cu un minor in concurs cu ... (vezi toată discuția)
Drept penal general antogabriela antogabriela hartuirea sexuala, infractiune continua succesiva sau permanenta? (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala intre soti Alexandra1268 Alexandra1268 Buna ziua, am si eu o intrebare, pe un subiect destul de delicat, si anume exista din punct de vedere juridic infractiunea de hartuire sexsuala intre soti. As ... (vezi toată discuția)