avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai este in vigoare CCM pt comert, 2007-2008?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai este in vigoare CCM pt comert, 2007-2008?

Sper sa nu fiu apostrofat pentru ca repet intrebarea:mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008?Am pus mai demult intrebarea,dar ma gandesc ca a trecut neobservata...Ma intereseaza daca s-a modificat ceva in legatura cu cel de-al doilea salariu compensatoriu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: laurentiusergiu_33 , utilizator 23:50, 2 Octombrie 2009
Contractul colectiv de munca pe ramura comert nr 589/19.11.2007, valabil pe 2007-2008, este prelungit si pe anul 2009, conform art. 4.
Eu unul nu am gasit in Monitorul Oficial un alt contract colectiv de munca pe ramura comert!
[ link extern ]
B-)
Strict si la obiect fara comentarii raspunsul lui Mihai
Multumesc inca o data.Eram un pic impacientat intrucat pe 14,am proces cu fostul angajator pentru neplata celui de-al doilea salariu compensatoriu si, intrucat a trecut mai bine de o luna de la comunicarea citatiilor, nu mi-am vazut banii in card,am crezut ca stiu ei , ceva ce nu stiu eu...
Sa fie oare posibil,sa existe vreo alta noua reglementare,care sa abroge macar si partial,prevederile contractului sus-amintit?
Nu a survenit modificare sau reglementare care sa modifice/abroge CCM
Care apreciati ca este legatura intre citatii si varsarea banilor in cont ?

Alte discuții în legătură

Ccm ramura comert Muresan Felicia Muresan Felicia Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti daca CCM ramura comert nr.589/19.11.2007 pe anii 2oo7-2oo8 a fost prelungit si pentru 2009,eventual cu ce art.de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract colectiv neo2009 neo2009 Buna ziua, V-as ruga sa-mi raspundeti la 2 intrebari. Am cateva neclaritati in ceea ce priveste Contractul Colectiv de Munca la nivelul ramurii comert , ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 va rog sa-mi spuneti daca pentru anul 2009 mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008 nr,589 ... (vezi toată discuția)