avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație CCC 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație CCC 2017

În cazul vânzării unui imobil...se calculează ca și venit la indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 10 Septembrie 2017
Veniturile din chirii nu se iau in considerare a calculul indemnizatiei pentru CCC.

OUG 111/2010
art.3
(1) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, veniturile din salarii şi asimilate salariilor, din activităţi independente şi din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 76 alin. (1) şi (2) şi art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările şi completările ulterioare, şi reprezintă valoarea obţinută după aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit.
.....


Veniturile din chirii - Venituri din cedarea folosinţei bunurilor - sunt reglementate de art.86 - 90 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

veniturile din chirii sunt eligibile la calcul concediu maternitate? Florinrgi Florinrgi Nu imi este foarte clar dacă veniturile din chirii, deci din activități independente, sunt luate in calcul la stabilirea indemnizației de maternitate ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate si crestere copil, venituri din chirii MIOGH MIOGH Va rog ajutati-ma cu o lamurire. Pentru calculul indemnizatiei de maternitate si a celei de crestere copil se ia in calcul si venitul obtinut din chirie? ... (vezi toată discuția)
Venit din chirie este acceptat la indemnizatie? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Doresc sa stiu daca venitul realizat din inchirierea unui apartament detinut de mine si sotie se este inclus in calculul indemnizatiei. ... (vezi toată discuția)