avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxe la inspectoratul de stat in constructii de 0,1 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxe la inspectoratul de stat in constructii de 0,1 si 0,7%

Am construit o anexa gospodareasca agricola in regie proprie in anul 2011 ,am platit taxa de autorizatie catre primarie s-a facut si receptia lucrarilor la final anul 2012.Am primit de la ISC o instiintare ca trebuie sa platim o suma echivalenta cu 0,1% din valoarea finala a lucrarilor prevazuta in procesul verbal,adica costul total al investitiei ?
Si o suma echivalenta cu 0,7% din valoarea finala a lucrarilor prevazuta in procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor in paranteza scrie asa :cheltuieli efectuate pentru executarea lucrarilor de constructii prevazute in autorizatia de construire.
De suma 0,7% nu apare nici in autorizatie nici pe procesul verbal de receptie a lucrarilor .Rog pe cineva sa ma lumineze ........

Alte discuții în legătură

Norme i s c sarradicati sarradicati Am construit un garaj in Ilfov. Pina sa-mi iasă autorizatia, l-am dat gata. Am plătit amenda pt intrare in legalitate si mi s-a eliberat autorizația, pt ca ... (vezi toată discuția)
Taxe de plata la inspectoratul in constructii -urmarire in tribunal pt neplata acestora moi_corina moi_corina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am primit de la tribunal o instiintare cum ca Inspectoratul de Constructii ma urmareste pentru neplata unei ... (vezi toată discuția)
Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)