avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Receptie cladire
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Receptie cladire

O intreprindere individuala si-a construit o cladire in regie proprie. Toate cheltuielile cu aceasta constructie le-am inregistrat pe tip 003. Problema este ca atunci cand am vrut sa inregistrez cladirea la imobilizari si am cerut procesul verbal de receptie, pe acesta scrie la valoarea cladirii 0 ron. Cu ce valoare inregistrez cladirea? este corect sa inregistrez cu valoarea inregistrata la tip operatiuni 003 chiar daca pe procesul verbal scrie 0 ron?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare cladire madalinuta23 madalinuta23 buna ziua o societate a construit in regie proprie o cladire la care avem receptia finala dar nu avem facturi pt cheltuielile constructiei.cum facem ... (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Constructie noua simona12 simona12 firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)