buna ziua
o societate a construit in regie proprie o cladire la care avem receptia finala dar nu avem facturi pt cheltuielile constructiei.cum facem inregistrarile in contabilitatea societatii??
multumim
Construirea unei cladiri in regie proprie, presupune, in acceptiunea mea, materiale si manopera. Nu vad cum se poate ridica o cladire fara facturi de materiale ( beton, ciment, OB, PC, cabluri pentru instalatia electrica, materiale pentru instalatia sanitara, etc ).
In ceea ce priveste manopera exista posibilitatea ridicarii unei cladiri cu salariatii proprii in situatia in care in firma lucreaza zidari, faiantari, muncitori necalificati, instalatori, electricieni.
Fara aceste elemente altcineva a construit in regie proprie cadirea, in niciun caz societatea.
Cum demonstrati ca societatea a ridicat aceasta cladire ?
avem proces verbal de receptie finala inregistrat la Primarie pe numele societatii,iar toate materialele au fost cumparate pe persoana fizica si nu se pot inregistra pe societate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Receptie cladiri
niko 94
Va multumesc pt toate raspunsurile de la cadiri receptii,dar abia acuma am inteles ce face administratorul, pana la data receptiei-25.09.09 a cerut facturi de ... (vezi toată discuția)
Regie proprie
costicul
Societatea construieste in regie proprie o cladire. Ajutati-ma sa inteleg.
Facturile cu materiale de constructii - 3021=401 sau 404?
Apoi : 231=3021
La ... (vezi toată discuția)
Magazin
costicul
Am inceput construirea unui magazin. Materialele pe care le achizitionez cu factura cum le inregistrez?Ce trebuie facut in timpul lucrarii sau la sfarsitul ... (vezi toată discuția)