avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMI Sofer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMI Sofer

Un SRL colaboreaza cu o firma de transport pentru prestari servicii transport in UE. Intrebare : Soferul SRL-lui trebuie sa aiba transmis in Revisal mentiunea ca lucreaza intracomunitar? In acest caz i se plateste si diurna sau doar salariul negociat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 15 Septembrie 2017
Buna seara,
Desi HG 500/2011 prevede acest aspect, practic inca nu se poate face transmisia intrucat aplicatia informatica nu a fost modificata.
Despre Revisal: [ link extern ] /
Si atunci cand se va putea transmite in Revisal , se va operara timpul pentru fiecare deplasare sau se va declara ca lucraza in comunitate?
Detasarile se transmit cel târziu în ziua lucrătoare anterioară datei de începere a detașării salariatului pe teritoriul altui stat.
Nu cred ca este detasare , deoarece are un contract de munca pe firma unde este sofer si firma respectiva are un contract cu o casa de expeditii. Acest sofer pleaca in curse unde casa de expeditii il trimite.
Sunteti cumva agent de plasare a fortei de munca ?

Alte discuții în legătură

Diurna ludeea ludeea Buna ziua, Am nevoie de un sfat: in cazul in care o firma asigura angajatilor detasati in strainatate si masa (pe langa transport, cazare ) ce documente ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)
Diurna in afara ro antonia_m09 antonia_m09 Am o societate care se ocupa cu lucrari de constructii.Face doar prestari de servicii in Franta ,momentan. Salariatii pe care eu ii deleg sa execute ... (vezi toată discuția)