avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMI Sofer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMI Sofer

Un SRL colaboreaza cu o firma de transport pentru prestari servicii transport in UE. Intrebare : Soferul SRL-lui trebuie sa aiba transmis in Revisal mentiunea ca lucreaza intracomunitar? In acest caz i se plateste si diurna sau doar salariul negociat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 15 Septembrie 2017
Nu.Sunt firma care are soferul angajat si acesta presteaza servicii acolo unde este trimis.
Ceea ce spuneti dvs seamana a delegare/detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna ludeea ludeea Buna ziua, Am nevoie de un sfat: in cazul in care o firma asigura angajatilor detasati in strainatate si masa (pe langa transport, cazare ) ce documente ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)
Diurna in afara ro antonia_m09 antonia_m09 Am o societate care se ocupa cu lucrari de constructii.Face doar prestari de servicii in Franta ,momentan. Salariatii pe care eu ii deleg sa execute ... (vezi toată discuția)