Va trebuie sediu, pentru care incheiati un contract de comodat cu Dvs. insiva, daca sunteti proprietara apartamentului.
Copie de pe diploma de studii, sau cartea de munca cu vechime minim 2 ani in domeniul in care faceti PFA-ul si inca vreo 2-3 acte + formularele de la Registrul Comertului.
Infiintarea dureaza 3 zile maxim de regula, acum s-ar putea ceva mai mult, cu nebunia care e acolo dupa protest.
Va inregistrati apoi la Adm. Financiara, va faceti stampila si chitantier si gata.
Nu va trebuie contabil.
Exista programe gratuite pe internet (www.bitomic.ro), - nu stiu daca pot scrie site-ul aici, sa nu se creada ca le fac reclama, in care inregistrati toate veniturile si toate cheltuielile si va spune programul cat ati castigat, declarati la Adm. financiara, platiti impozitul si asta e tot.
Bafta maxima!
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
ps: nu puteti face PFA cu domeniul "activitati juridice", acum am vazut ca sunteti consilier..:sorry:
=D> Un raspuns super!
Parerea mea este ca sunt suficiente coduri CAEN pentru diferite tipuri de consultanta gen consultanta in afaceri care acopera si o parte din consultanta juridica! Bineinteles , nu se poate factura consultanta juridica !B-)