avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura

Care este procedura de integrare pe post dupa ce am fost suspendata la plangerea penala a angajatorului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 12 Septembrie 2017
Se va emite doar o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi c.i.m.

Aceasta decizie trebuie sa va fie comunicata.
Solicit aceasta printr-o cerere , la care anexez ordonanta procurorului?
In ordonanta se mentioneaza urmatoarele
- la 13.06.2013 , numita MM , in calitate de director a depus plangere penala.
- la 26.05.2017 , MM , director , a afost audiata ca martor.
-in temeiul art. 16 alin (1) lit a s-a dispus clasarea
- in temeiul art.316 alin 1 C.pr. pen., ordonanta se comunica numitilot AG. FM, TNC, ZC , BM, fara sa fie mentionat numele angajatorului MM.
Intr-adevar, la cererea de incetare a suspendarii c.i.m. atasati Ordonanta de clasare a dosarului.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare AxinteG AxinteG in ordonanta de clasare nu scrie ca in temeiul art.339 ali4 in termen de 20 zile pot formula plangere impotriva acesteia. in ordonanta scrie: Fata de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Ce documente trebuie sa-mi intocmeasca angajoatorul daca revin la lucru cand coplilul implineste 1 an? (vezi toată discuția)
Cearta in familie -ordonanta de clasare mihai455 mihai455 Buna seara. Anul trecut am avut o cearta cu mama mea si din cauza stresului acumulat i-am dat o palma (nici macar palma nu se poate numi). Ea a chemat politia ... (vezi toată discuția)