avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal contraventie

am primit un proces verbal contraventie prin posta fara sa fiu prezent ,fara semnatura mea si fara martori din partea dsvsa Giurgiu.procesul verbal este pe persoana fizica iar eu am un contract cu dsvsa dar in prisma cabinetului care il reprezint. Este valabil?
Cel mai recent răspuns: gabrielburcea , utilizator 08:08, 18 Septembrie 2017
Ce inseamna
in prisma cabinetului care il reprezint
si ce contraventie se constata prin procesul-verbal incheiat?
sunt medic veterinar si am un cabinet ce are contract prestari servicii cu Dsavsa Giurgiu.fapta ptr. care am primit contraventie -CITEZ -a realizat in mod necorespunzator actiunile sanitar veterinare . tin sa precizez ca nu au fost verificate actele ce dovedesc efectuarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical veterinar - pot deschide si farmacie veterinara ca p.f.a.? cripa40 cripa40 Buna ziua,as dori sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarea problema;sunt medic veterinar si functionez ca si Cabinet medical veterinar adica persoana fizica ... (vezi toată discuția)