avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiul total de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiul total de cotizare

Buna ziua, am primit decizia de pensionare si cu toate ca nu am avut intrerupere nici la vechime nici la stagiu pe decizie apar 14 zile lipsa. Incapacitatea temporara adica concediile medicale si pentru ele sau platit contributiile, atunci de ce apar zilele de stagiu total lipsa? Cu stima Eugenia F.

Alte discuții în legătură

Pensie Eugenia Adriana Eugenia Adriana Bună ziua. Vreau sa va intreb cum se poate sa imi lipsească zile (14) de la stagiul complet de cotizare daca eu nu am avut intreruperi la vechime, am lucrat ... (vezi toată discuția)
Pensionare gradul ii RSB RSB Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: daca o persoana are concediul medical cu ultima zi 31.08.2012,decizia medicala pentru incapacitate ... (vezi toată discuția)
Calcul stagiu de cotizare in conditii deosebite viorelk viorelk Buna ziua, Am o adeverinta cu stagiile de cotizare pe nr zile/luna, in unele luni am 13,10,17,21,22,23 etc. Am adunat toate zilele si nu stiu la cat sa ... (vezi toată discuția)