avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit auto

Buna ziua!
Am vandut o masina in 2014, am contract de vanzare cumparare si stampila de radiere de la primarie. Persoana care se ocupa cu taxele si impozitele la mine la primarie, nu stiu ce a facut sau ce nu a facut ca, aceasta masina inca se mai impoziteaza pe numele meu, deoarece ea imi spune ca ca persoana care a cumparat masina nu a trecut.o la impozit la promaria de care apartine. Vreau sa mi se elibereze o adeverinta deoarece vreau sa-mi fac buletinul si nu-mi elibereaza pana nu platesc acest impozit. Va rog un raspuns ca nu stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: maria191983 , utilizator 19:51, 13 Septembrie 2017
Nu are relevanta daca persoana care a cumparat si-a trecut la impozit acel vehicul.
Persoana aceea are la dispozitie 30 de zile pentru aceasta operatiune interval in care poate sa instraineze mai departe acel vehicul.
Bun,am fost la politie si la fel mi-a spus, ca din moment ce am contractul si radierea nu ar trebui sa mai apar la impozit la mine. Cum sa procedez, i-am explicat la tipa de la primaria mea, acum nu stiu ce sa cred, nu si-a facut tipa asta treaba si nu a trimis situatia la timp pentru a fi scoasa de la impozit de pe numele meu sau de ce inca mai figurez cu aceasta masina. Problema este ca este o suma destul de mare, undeva la 1500 ron
Nu are niciun temei legal pentru aceasta .
Este numai un abuz
Si ce sa fac, cum sa procedez, ce ma sfatuiti, ca, cu tipa asta de la primarie nu reusesc sa ma inteleg. I-am explicat si nu intelege, ma pune pe drumuri, imi spune sa ma duc sa-l caut pe individul caruia i-am vandut masina si sa vb.sa-si inregistreze masina.
Aveți la îndemână posibilitatea unei plângeri penale pentru abuz în serviciu

Alte discuții în legătură

Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)
Radiere jannet jannet Am vandut in rate un autoturism unei persoane (facand un contract de mana) dupa ce a terminat de platit ratele nu a mai venit sa mergem sa trec masina pe el ... (vezi toată discuția)
Atentie la actele masinii ! bugariuciprian bugariuciprian Mi-am vandut masina personala in august 2013 unui individ care se ocupa de vanzare-cuparare de masini,am mers la un notar unde eu am semnat,am primit banii dar ... (vezi toată discuția)