avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in posesie dupa executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in posesie dupa executarea silita

Va salut!

Am adjutecat un teren intravilan in urma cu aproximativ o luna.

Astazi am mers la executorul judecatoresc pentru a ridica intabularea.
Tot astazi, am aflat noutati, cum ca trebuie sa fac o cerere de punere in posesie (lucru pe care l-am si facut) si ca trebuie sa astept pana voi primi termen la judecatorie ca sa se si efectueze procedura de punere in posesie.

Intrebari ar fi:
- din moment ce e vorba de un teren si nu o locuinta, este neaparata nevoie de aceasta procedura de punere in posesie?

- cat de proprietar sunt in acest moment ? pot vinde? pot incheia antecontract de vanzare pe imobil?

- mai exista vreo cale de atac a fostului proprietar?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sfat achizitie teren extravilan aurelyan aurelyan Doresc sa achizitionez un teren in Branesti, teren care este la limita intravilanului cu extravilanul (vis-a-vis). Proprietarul are decat titlul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament steaua581 steaua581 buna ziua, Am o întrebare... Am un apartament câștigat in urma unei adjudecări si as dori sa il vand... Acum nu am carte funciara cadastru ... (vezi toată discuția)
Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)