avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FORMARE PROFESIONALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FORMARE PROFESIONALA

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie de invatamant cu jumatate de norma (bibliotecar) si anul acesta am fost admisa la UPB Facultatea de Energetica, domeniul Stiinte Ingineresti Aplicate, Specialitatea Informatica Industriala. Cum pot solicita concediu pentru formare profesionala? Sau modificarea programului de lucru astfel incat sa-mi pastrez si locul de munca.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. ... victor1986 victor1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. Conform articolul 50 din 1425/2006 (1) Cerinţele minime de pregătire în domeniul ... (vezi toată discuția)
Infiintare sepp MarinFlorinAlexandru MarinFlorinAlexandru Buna ziua, Sunt absolvent al unei facultati economice si as dori sa urmez un master in domeniul ştiinţelor inginereşti ca pe viitor sa pot infiinta un ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)