19h 22 min
vad ca jocul s-a-ncheiat
ia cititi ce ati creat
Peste munti si vai, peste ape si campii, peste paduri dese, seculare, vine toamna cea rece ,...eu viteaz le trec... cu vantul ma intrec,in zbor; pasarile ingheata... iar mie nu-mi pasa., caci mandruta, draga mea curand , se va marita......pe mine m-o lua... cu toata dragostea mea ,si vom face casa......si vom face masa ,una mai frumoasa.
In luna de miere... cu piscina si termopane.. cu geamuri la balcoane, afara greierii fluiera, sub clar de luna.Am sa beau bere Si-am sa fac copii Fericit ca mine nimeni
nu va fi .Caci fata si baiatul Pe carari de munte, dragostea si-o canta .Foaie verde mar rotat Cu mandruta-s insurat Si-am scapat de celibat...De azi sunt insurat si viata v-ati stricat uite-asa v-ati si distrat( noapte buna! V-am pupat!).Povestea nu s-a-ncheiat ,dar cum a continuat?Intr-o zi,pe inserat, Adminu' "banat" ne-o dat :Toata lumea la culcat! -Acum ,cand v-ati insurat?? Ginerica-i obosit saracul, Asa este, e pacat!Ce greu a oftat. Dar fata de imparat ? C-a plecat din palat. Si visul sa terminat.
Viata insa e frumoasa Cand n-ai vreo angoasa. in schimb ai soata.... Si casa, si masa.. Preferabil ...si o piscina Si-n parcare o masina.Cu tot cu sofer Sa fie si frumusel de se poate: top-model ca tras prin inel... ... si cu parul dat cu gel ... ...si pe deget c-un inel... Mana pe volan punea ....La alegeri se gandea ...si cu cine va vota...si asa , cazut pe ginduri,si cu mina pe volanil strafulgera ideea :...stau acasa cu femeia.Si de nici somaj n-oi lua... si asa , intoarse cheiasi pleca rapid , cu-a treia ! Jocul, insa, nu-i sfarsit,Ci din vis noi ne-am trezit.El insa inca viseazaViseaza cu ochii deschisi... Ca este un print Si va cunoaste-o printesa...Neprihanita si foarte frumoasa Si se vor casatori.... ...si fericiti vor trai.Pan' la adanci batranete...in armonie si tandrete.. Insa visele nu-s realitate! Fiecare face ce poate Aici ai mare dreptate Orice print poate multeDaca are si virtute... Calitati are,sunt innascuteFiind de vita nobila Si nobilii sint oameni... Si-ar dori o idila chiar la el in vila...c-o domnisoara dificila... Da, dar foarte abila..Si amuzanta, si frumoasaS-o poata incuia-n casa..Ca e cam fitoasa --Nuu, sa-i cante-o balada...(Ca-n brate sa-i cada.)si tare ,tare pretentioasa. Si totusi si aventuroasa
Balada pentru femeia indaratnica: Dintre sute de femei, Exista doar femei visatoareNimeni n-are ochii tai.Dintre sute de printeseDoar tu ai cuvinte-alese si faci niste ciorbe drese , Buzele ti-s ca cirese Genele clipesc, prea dese.Ca la inaltele craiese Silueta ti-e subtire... Esti fara de-asemuire! Iar pe print l-ai scos din fire.Bine-o fi la intilnire Cronicarii-or da de stire... De n-o fi dezamagire... E-o poveste de iubireSanse mici de implinire Nu scriu pentru "punctuire"Totusi, el sa aspire Deh! Sentimente in "share-uire" E-o poveste-n... "devenire".(sa-i lasam sa mai respire Despre prea multa ...iubire Sa fiti, mereu, iubite!Si langa tine fericite
Iti multumim, stimate domn!
Sa-mi dati de stire Continuam, e o fericireMai vorbim despre Iubire? sa vorbim despre Dreptate Iubirea doar se traiestePe o banca-n Tribunal, sta un tanar infernal se suceste,se-nvarteste, sentinta nu ii prieste avocatu-i da de veste Speta ta,e o poveste. Si -o pedeapsa te pandeste.. Ptiu, Doamne fereste! Pai,..Penalul te loveste Dar si cand te nimeresteVezi acuma se topeste, visul tau.... - "bune maestre" te-ai jucat cu vrabiuta si-ai lovit-o pe mandruta Si-acum ai proces pe rol...7 ani, c-a fost viol... Daca-n cap este un gol... n-ai gandit !...Esti mototol, Si acum , e cam nasolSpune-i vorbe dulci acum, Cui? Am cam ramas in... drum.Cere-o de nevasta ...bre... Sa-si retraga cererea, si-o sa fie altceva. Om te face, din nou, Ea.Sa iti speli pacatele.. Si sa speli si... rufele.si sa scapi de "alergie" Sa lustuiesti si podeaua.. sa-ncepi din sufragerie... ca ai timp pana-n " chindie" Sa nu-ncerci vreo smecherie.. Ca treci la bucatarie.si-ai sa faci piftie. si... flotari ...o mie. ...de toate, pe vecie.Ca lectie sa-ti fie..Eu merg la bucatarie mai bine cereai iertare Si primeai o sarutare.Iertati-ma, mi-e foame uneori Mai bine la puscarie Decat legat pe vecie... ...de aragazul din bucatarieSau poate ati uitat? De-a ei pirostrie.. Sunt fiu de-mparat!Na, gata m-ai dat!Mi se rupe... sufletul! Tot ating eu absolutul
Oda femeii cheltuitoare Un card de credit de-as avea la shopping l-as epuiza...caci tot ce vad mi-e necesar vreau tot mall-ul sa il car... poseta roz, poseta bleu si tu n-ai habar ca-ncape tot intr-un buzunar? stiu ca-i in zadar Si o masina macar... si un cont bancarSi-un implant ''autoritar'... si un El cu mult sarm...
'Cardule, cardutule .... BMW... si-o pravalie nu conteaza ca-i...chelie... Doar ''iubirea-i'' temelieNumai urat sa nu fie.. hai ca merge si-o burtica ... Eu,vreau o palarie...dar sa fie mititica..Vai fata ce ''agonica''! exact "sa fie mititica" am vrut sa scriu. Parca "printul" lua pauza??Deja e logodnica.. si-un joben pentru...Mitica...Si un monoclu de sticla..suntem cu castig de cauza... burta mica, cardul mare ... Mitica are valoare.. eu intreb: "sarm are?" Asta necesita o afirmare! Nu, parca-i sperietoare.. vrei sa spui o confirmare. Vreau sa ''fac'' dreptul Hmm... Nu-aveti frica, nu fac varza!
Doar biet pui grill-uit
Cu legume asortate
Si bine usturoiate...
(4 cuvinte in 16, scuze ca am depasit "cota", voi astepta patru "ture
Pofta buna la bucate.. El...vrea de burta sa scape... ...sa nu le mananci pe toate.Nu maninc, v-astept aici Sa stiu de toate, asa... ca la carte Dar ce facem cu Mitica ?Sa am studii aprofundate! Ai cumva niste urzici? Mitica e la sala!... il scapam de burtica.. pan-ajunge..scandurica.. ...nu si de chelie..ii dam cu alifie N-am urzici, nici furnici( fac pauza de ras )...Ii ''retezam'' si din zerouri! zerourile-s de baza... Singura lui,,oaza" daca mananca numai varzaNah... dragostea o alimenteaza!De dimineata ,la amiaza.. Pana da in litiaza.. ... fara nici o pauza? Nu, nu..doar accelereaza Si nici nu se defecteaza Inima mai functioneaza ??? da, da, iubirea-l devoreaza...Da' il si innobileaza ...da, ca mai conteaza! Mitica,viata-i Unica... si tare te gadila, hai, fugi si-alimenteaza ( cardul, ca de la el plecaram!)
chiar daca ai litiaza !
n-o face imposibila..Ca devine combustibila! La Biserica ai mai fost?! Ai mai tinut vreun post?Te ti numai de prostii! Dar un lucru nu stii... ...ce serios e verbu'-"a iubi". la fel ca "a cheltui Matilda cu altul pacatui iAlta nu voi gasi ??? nu...ca am post Degeaba...tot fara rost! Cat timp tu erai la sala... Ea ti-a lasat punga goala si mancam o parjoala dar...era la scoala Treaba-i cam nasoala..Plec acum, va salut! Dus-a fost si mandra mea! In bratele altuia mi-au luat ce am avut, Ce ramane de facut? am incalecat ceva... si v-am spus povestea Mea. O mie de nopti o mie de euro... ar fi minunate daca le-as mai detine o data Si-as putea s-o mai fac lata... acum..e...greva deocamdata Fara bani si cu chelie... Presedinte vrea sa fie Criza s-o faca stafie Poate-n alta Romanaie... Nu-i mare filozofiece a fost..
o sa mai fie iata...vine si Ilie Oare vrea premier sa fie? Desigur ...cu strigaturi..Marie, N-ul las la presedentie! dar il lasi la primarie? cu manea si palarie
nici romaneste nu stie mai sa fie...da-i papucii! si arunca-i si blugii Care?... aia de la Gucci ...nu, aia de la turcii..Daca n-au cristale ''javroski'' .... el..poarta doar "polski" camasi d' alea ultramarin... la fel ca jirinovski....sa nu vada jegul fin ...atunci il luam..nu ne codim ...chiar de nu e legitim ....mai bine ne mai gandim!....
Doamnelor, va multumesc
O zi buna va doresc
De Mitica , ce sa zic...
Da-l incolo ,ca-i calic !
da..dar el va fi tatic. ...Si-a fost doar un pupic....Matilda...un gest tipic... Mitica este prea mic ....Matilda -i cat un buric ...iar mitica unpitic...cam cat degetelul mic...
uf!! dar greu a fost!!