avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate exchange
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate exchange

Buna ziua,

Am deschis de curand un exchange si am urmatoarele nelamuriri:
- inregistrarile contabile pt schimburile valutare trebuie sa le avem pe fiecare tranzatie in parte sau pe fiecare zi?
- la ordinul 664/14.05.2012 MF scrie la art 16 (3) ca trebuie sa pastrez in registrul tranzactiilor un buletin de schimb valutar, dar la art 16 (6) scrie ca pot scoate bon fiscal sau buletin de schimb valutar. Daca eu scot bon fiscal (care se imprima intr-un singur exemplar) trebui sa mai pastrez in registru tranzactiilor ceva legat de fiecare tranzactie in parte. Stiu ca trebuie sa pastrez un centralizator pe zi (Art 17), dar nu-mi este clar daca trebuie sa pastrez si ceva la nivel de tranzactie

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat magazin alimentar luciano55 luciano55 am si eu o intrebare urmeaza sa imi deschid un magazin alimentar... miercucri imi eis actele si o sa imi iau acsa de marcat... odata luata am inteles k trebuie ... (vezi toată discuția)