avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna.sunt in CCC1 care se termina in data de 14.01.2018 si am inscris copilul in cresa, urmand sa ma intorc la munca in 30.10.2017 pt a nu pierde locul la cresa. Sunt insarcinata in 5 luni jumate urmand sa nasc la sfarsitul lunii decembrie 2017. Cand ma intorc pot cere concediul de maternitate pt al 2lea copil sau ce optiuni am? Daca ma intorc la servici in 30.10.2017 si cer concediu de maternitate pot cere si stimulent de insertie pt primul copil? Multumesc pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Indemnizația de creștere copil Benedek2016 Benedek2016 Am un baietel de un an si doua luni. Dak raman insarcinata in perioada urmatoare( acum fiind in concediu de crestere copil) si nu nasc pana ma intorc la munca, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție se poate cumula cu încă unul Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent ... (vezi toată discuția)