avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent inserție se poate cumula cu încă unul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent inserție se poate cumula cu încă unul

Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent inserție pana când face fata 3 ani. Am aflat ca am rămas însărcinată din nou, urmând sa nasc aproximativ când face primul copil 2 ani. Am vorbit cu angajatorul și i-am explicat situația și a spus sa iau în calcul sa nu întru CCC2 pentru următorul copil și sa stau doar în concediul de maternitate. Întrebarea este dacă optez sa rămân la munca pot sa iau de 2 ori (se cumulează) stimulentul de inserție? Sau se oprește stimulentul primului copil când îl nasc pe al 2lea și întru în concediu medical.
Și cât am dreptul sa stau în concediul de maternitate? 126de zile sau 42?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:34, 17 Martie 2018
Cel mai bine este sa intrebati in scris la AJPIS/ANPIS , ei sunt cei care decid acordarea stimulentului de insertie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt insarcinata in 24 de saptamani, mai am un pic ... AndreeLoredana AndreeLoredana Buna seara! Sunt insarcinata in 24 de saptamani, mai am un pic si pot intra in concediu maternal, intrebarea mea este daca imi pot face dosarul de indemnizatie ... (vezi toată discuția)