avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent inserție pana când face fata 3 ani. Am aflat ca am rămas însărcinată din nou, urmând sa nasc aproximativ când face primul copil 2 ani. Am vorbit cu angajatorul și i-am explicat situația și a spus sa iau în calcul sa nu întru CCC2 pentru următorul copil și sa stau doar în concediul de maternitate. Întrebarea este dacă optez sa rămân la munca pot sa iau de 2 ori (se cumulează) stimulentul de inserție? Sau se oprește stimulentul primului copil când îl nasc pe al 2lea și întru în concediu medical.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
Roberta. Botez, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție se poate cumula cu încă unul Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua! Am o fata născută în 25.11.2016. Am început sa fac demersurile sa ma întorc la munca pe 21 martie 2018. Din câte știu pot lua stimulent ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție pentru primul copil în cazul unei alte naşteri la doi ani distanță Georgiana Lungu Georgiana Lungu Bună ziua! Am născut, primul copil, în decembrie 2015 şi pe cel de al doilea în ianuarie 2018. Între ianuarie -aprilie 2016 am beneficiat de cele 126 ... (vezi toată discuția)