avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... schimb produs deteriorat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

schimb produs deteriorat

Buna ziua,

Am achizitionat o masina de spalat, am sesizat ca are o lovitura in partea stanga, foarte probabil din cauza transportului. A fost livrata seara si nu am vazut imediat, am semnat procesul verbal , dar la o jumatate de ora am observat lovitura si ambalajul produsului este rupt in locul respectv, unde masina de spalat are lovitura.
Vanzatorul refuza sa-mi schimbe produsul, pe motiv ca este vina mea si ca trebuia sa verific produsul de fata cu transportatorii, care au pus masina de spalat cu lovitura spre perete,
In aceasta situatie , am dreptul la schimbarea produsului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:02, 14 Septembrie 2017
IN procesul verbal este precizat ca verificarea produsului s-a facut ambalat sau dezambalat?
Deteriorarea produsului era vizibila la o verificare exterioara fara ca produsul sa fie scos din ambalaj?
Daca nu era vizibila atunci discutati cu vanzatorul si ii puneti in vedere ca veti sesiza ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)
Pagubit site online electronice analeo analeo Buna seara ! Aş dori să stiu ce sorti de izbanda am in acest caz .Am achizitionat pe numele meu de pe un site online ,un tv led ,şi mi-a fost livrat cu ... (vezi toată discuția)
Produs livrat lovit Bogdan1994 Bogdan1994 Buna seara! Am cumparat un frigider si am optat pentru transportul gratuit oferit de firma respectiva. Dupa livrare, adica la vreo 10 min. dupa ce a plecat ... (vezi toată discuția)