avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Extras Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Extras Revisal

Extrasul REVISAL reprezinta o inregistrare la un moment dat sau pe o perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 17 Septembrie 2017
Extrasul REVISAL cuprinde toata perioada de activitate desfasurata la un angajator, daca este eliberat de catre acesta,
Dar in cazul in care fac solicitare la ITM ?
Extrasul REVISAL eliberat de catre ITM, contine perioadele desfasurate la unul sau mai multi angajatori, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , daca vreau sa fac cerere la itm pentru un extras revisal ... AnaMaria08M AnaMaria08M Buna , Daca vreau sa fac cerere la ITM pentru un extras revisal in calitate de angajat oare îl pot trimi? Din informațiile găsite n-am inteles exact dacă ... (vezi toată discuția)
Verificare la itm adyhincu adyhincu Buna ziua, as dori sa stiu care ar fi procedura sa aflu daca contractul meu de munca e inregistrat corect la ITM si daca sunt trecute sumele lunare pe care le ... (vezi toată discuția)
Verificare contract de angajare gina andrei gina andrei buna seara. in luna august 2017 , pe 8, m-am angajat la profi in functia de casier . acum vreau sa fac o rata pt electrocasnice si la o cautare anaf in baza ... (vezi toată discuția)