avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce trebuie sa fac? - recuperare taxă auto mașină ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce trebuie sa fac? - recuperare taxă auto mașină vândută

Sunt din Bucuresti, in anul 2014 am cumparat o masina dintr-o tara membra UE, am platit taxa de timbru aproximativ 2700 lei, daca am vandut masina anul asta mai pot recupera taxa de timbru?
Desigur, formulati cerere la administratia financiara de domicliu - urmati procedura administrativa.
Imi trebuie copie dupa talon si cartea masinii? Chitanta cu suma platita o am, dar nu mai cartea masinii in original si nici talonul, evident.
Atat vreau sa stiu, va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
SorinStenic, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa fie suficiente copiile.
Numai sa nu aveti sansa unui functionar zelos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lucian_2010 lucian_2010 buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Acte recuperare taxa auto Alexmihai10 Alexmihai10 Buna ziua am doua taxe de recuperat una timbru de mediu si alta taxa de poluare. Problema e ca detin chitantele cu plata lor in original si cartile de ... (vezi toată discuția)