avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mod de incetare a c.i.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mod de incetare a c.i.m.

Cum e mai avantajos pentru mine sa plec( fiind salariata) dintr-un salon de infrumusetare. Luna viitoare voi face un an de cand lucrez aici. Nu mai vreau si numai pot. De aceea va rog sa-mi spuneti cum e mai avantajos sa incetez activitatea aici. In principiu am inteles de la seful meu ca sunt 3 variante, dar nu stiu ce anume implica fiecare. Va rog, dati-mi un sfat. Vreau sa ma angajez in alta parte unde conditiile sunt mai bune, personal mai putin...
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 16 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de preaviz este cel mentionat in c.i.m. . Dvs nu aveti un exemplar de pe c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz incetare cim cu acordul partilor? i0n i0n Buna seara. Am o situatie mai delicata in familie. Un angajat al unei societati a fost pus in fata faptului implinit: pe x.06.2013 trebuie sa plece de la locul ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)
Demisie costin2874 costin2874 Vreau sa imi dau demisia de la firma care lucrez si sa plec la alta firma . La firma la care lucrez nu vreau sa plec cu preaviz :azi vreau sa imi dau demisia ... (vezi toată discuția)