avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... radierea resedintei fizice si fiscale la plecarea din ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

radierea resedintei fizice si fiscale la plecarea din Romania

Care sunt procedurile si actele care trebuiesc urmate / duse pentru radierea resedintei fizice si fiscale?

1. Presupunand ca in ultimii 2 ani nu am fost deloc in Romania, ce trebuie facut pentru radierea din datele de la fisc si evidenta populatiei? Practic vorbind, nu am nici un fel de conturi, proprietati firme sau contracte in Romania. Comerical si juridic nu mai exist acolo.(presupunere cu adresa stabilia in alta tara)

2. Ce trebuie sa fac daca nu am nici o adresa stabila in alta tara (de ex. locuiesc cate o luna in alta tara in fiecare luna)?

E de ajuns sa duc inapoi buletinul la evidenta populatiei sau o ambasada si sa ii informez ca nu mai locuiesc in Romania si nu mai desfasor nici o activitate comerciala acolo?

Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate in regim de urgenta + taxe PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie ... (vezi toată discuția)