avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita 2 - participare în numele unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita 2 - participare în numele unui licitant

Vecinul meu s a inscris la o licitatie privind executarea silita a unui apartament. Deoarece in ziua precedenta licitatiei a avut un accident, l a trimis cu buletinul sau pe fratele lui, fara a i putea face o imputernicire, pentru a lua parte la licitatie, fara a licita, doar pentru a lua hartia cu care recupera de la banca cei 10% depusi anterior licitatiei. Fratele nu a licitat deloc, insa a semnat documentele pentru fratele inscris la licitatie. Este vreo fapta penala? La licitatie au mai participat alte persoane, in final imobilul fiind adjudecat de una dintre acestea. Pentru ca nu a licitat deloc si altcineva a adjudecat, banuiesc ca participarea lui nu a produs consecinte juridice
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
Alexandra Fortu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - licitatie adjudecare imobil naepot naepot Buna ziua, As dori sa stiu daca la licitatia de vanzare a unui imobil, ca urmare a executarii silite, trebuie/poate sa fie prezent si debitorul. Multumesc. (vezi toată discuția)
Detalii executare silita / licitatie carepecare carepecare Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este procedura in mare in ceea ce priveste procesul de executare silita? M-am interesat la cateva banci si am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita dani..mih dani..mih Buna seara, am o problema Mama mea are o executre silita în urma unui proces de mostenire. Trebuie sa dăie sulte fratilor tatalui meu si mie si fratelui ... (vezi toată discuția)