avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș

Mama este nascuta in martie 1960 si vaduva de 21 de ani...Tata a lucrat in cadrul armatei iar casnicia lor a durat 16 ani...Poate mama sa beneficieze de pensie de urmas?
Cel mai recent răspuns: marynutza_87 , utilizator 21:21, 17 Septembrie 2017
Dacă nu s-a recăsătorit și a rămas văduvă, când va împlini vârsta de pensionare, va beneficia de pensie de urmaș.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
Dapix, utilizator
Dacă nu s-a recăsătorit și a rămas văduvă, când va împlini vârsta de pensionare, va beneficia de pensie de urmaș.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
Dapix, utilizator
Ok.Aveti idee care este varsta de pensionare in cazul ei?Dapix a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aproximativ în Noiembrie 2021 - Peste 4 ani.
Multumesc! Dapix a scris:

Aproximativ în Noiembrie 2021 - Peste 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas - sotie supravietuitoare selon87 selon87 Va salut si va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat ! Succint, va expun situatia : Casatoria s a infaptuit in Februarie 2001- decesul sotului in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte pensie de urmas @ur@ @ur@ Tata a decedat in ianuarie 2017. La data decesului era pensionar pe caz de boala. Stiind ca tatal meu avea ca stagiu de cotizare 11 ani de munca si s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionari la sotii vaduve FELEA1979 FELEA1979 buna ziua-va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti.Tatal meu a decedat in 11 ianuarie 2014, a cotizat timp de 27 de anii cu tot cu grupa. mama a ramas vaduva, ... (vezi toată discuția)