avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare soț agresiv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare soț agresiv

Buna ziua.Doresc sa stiu cum pot proceda sa imi evacuez sotul intru cat se comporta urat cu mine,ma ameninta,si in fata copiilor de 6 respectiv 4 ani.locuiesc cu chirie de tip anl iar contractul este pe numele meu.suntem casatoriti legitim si inca nu am depus documentele pt divort deoarece momentan nu dispun de bani.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 06:46, 18 Septembrie 2017
Dacă într-adevăr este violent cu dvs. și vă amenință, puteți formula o cerere în instanță pentru emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni prin care să solicitați și evacuarea temporară a soțului agresor din locuința familiei.
Prin emiteree unui ordin de protecție, la solicitatea dvs. către judecătorie. Pentru ca ordinul de protecție să fie emis trebuie să faceți dovada actelor de violență.
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! in 2017 am fost ... Ledoasa Ledoasa Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare Cornelia_Alexandra Cornelia_Alexandra Buna seara,am si eu o intrebare legata de un ordin de evacuare. Sunt divortata si in proces de partaj, iar fostul sot nu locuieste la domiciliul proprietate ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriaș trailer1234 trailer1234 Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)