avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cine are obligatia depunerii Declaratiei de venit in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cine are obligatia depunerii Declaratiei de venit in cazul angajatului part-time?

Sunt angajat al sindicatului,avand functia de reprezentant sindical local, pe periada determinata,timp partial de lucru(12 ore pe luna).Intrebarea mea este:Cine are obligatia depunerii Declarației pe proprie răspundere salariat,eu sau organizatia sindicala?

Alte discuții în legătură

Tichete de masa pentru cim partial andy.m.i. andy.m.i. Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind tichete de masa primite la CIM cu 2 ore la firma privata unde nu e functia de baza, functia de ... (vezi toată discuția)
Functie de baza pt deducerea personala Cristinabv Cristinabv Pentru un salariat care pana in 21 ale lunii a avut un CIM cu 2 ore/zi si din 22 ale lunii s-a angajat la alt angajator cu CIM de 8 ore/zi unde i se considera ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala din salariu mitrofan emilia mitrofan emilia Buna dimineata! Am o problema in ceea ce priveste deducerea personala la salarii, pentru un salariat cu doua contracte de munca: unul cu 8 ore la o firma si ... (vezi toată discuția)