avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizație primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizație primarie

Buna ziua,
Am un cabinet veterinar cu activitate principală Cod Caen 7500 - activități veterinare și cu activități secundare caen 4773 , 4774, 4776.
Este nevoie de autorizație de la primărie pentru comercializarea hranei animalelor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:05, 22 Septembrie 2017
Buna ziua,

Daca spatiul este situat in Bucuresti, in sectoarele 1 sau 2, atunci nu veti avea nevoie de autorizatie de la primarie.
Daca spatiul se afla in Bucuresti in sectoarele 3,4,5, sau 6, veti avea nevoie!

De asemenea, situatia este diferita de la o localitate la alta, pentu ca fiecare consiliu local a adoptat o Hotarare prin care a reglementat procedura de autorizare pe raza sa de competenta!

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare primarie SDia SDia Buna ziua, Am un cabinet veterinar cu obiect principal de activitate cod CAEN 7500 si secundare 4773 , 4774, 4776 - practice vanzarea de hrana si accesorii ... (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)