avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model cerere chemare in judecata pentru pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model cerere chemare in judecata pentru pensie alimentara si custodie copil

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru pensia alimentara. Bebe s-a nascut pe 4 septembrie, noi nu suntem casatoriti.
De asemenea, ma intereseaza daca se iau in calcul si bonurile de masa cu tichetele .

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara pitulanu pitulanu Buna seara am si eu o intrebare la pensia alimentara se ia in considerare bonusurile care o o parte variabila si bonurile de masa astept un raspuns (vezi toată discuția)
Model notificare angajator Rraa Rraa buna ziua, Vreau sa fac o notificare catre angajator pt faptul ca nu mi-au platit impozitul pentru tichetele de masa, nu-mi apar nici pe fluturas si nici pe ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei de intretinere se iau in calcul si tichetele de masa? jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea problema: instanta a stabilit plata unei pensii de intretinere in cuantum de 25% din venitul ... (vezi toată discuția)