avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODEL NOTIFICARE ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODEL NOTIFICARE ANGAJATOR

buna ziua,

Vreau sa fac o notificare catre angajator pt faptul ca nu mi-au platit impozitul pentru tichetele de masa, nu-mi apar nici pe fluturas si nici pe adeverinta de venit.(Mentionez ca primesc tichete de masa din septembrie 2017 , sunt insarcinata si imi afecteaza calculul concediului de crestere copil,de asta as vrea sa ma ajute angajatorul, sa mi le declare la finante,altfel nu mi le iau in calcul)
Are cineva un model va rog? Ce trebuie sa contina sau cum suna aceasta notificare?
Eu am incercat sa fac o notificare dar nu sunt sigura ca este foarte clara, va rog sa ma ajutati cu modificari sau alta varianta.
multumesc mult pentru sprijin!
Catre,

Str., nr., ,jud.
In atentia, departamentului financiar – doamnei director economic

NOTIFICARE

Subsemnata, Berariu, in calitate de salariat al firmei.................., cu functia de inginer chimist – Serviciul Comercial, prin prezenta va solicit sa-mi introduceti contravaloarea bonurilor de masa,acordate in baza legii legii 142/1998 si HG 23/2015 in cuantumul salariului.
Va aduc la cunostinta ca emiterea aspectului sus mentionat imi cauzeaza grave prejudicii avand in vedere ca in termen de 5 (cinci) luni voi intra in concediu de crestere copil.
In situatia in care nu va veti conforma conform legislatiei in vigoare, imi rezerv dreptul de a ma adresa instantei de judecata.

Cu stima,
ing.R

data:

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 15 Aprilie 2018
Este destul de bine formulata notificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa se scad din salariu? tudorstefan01 tudorstefan01 as dori sa aflu daca e legal ca bonurile de masa sa se scada din salariu (vezi toată discuția)
Tichete de masa Rraa Rraa Bun ziua,la firma unde lucrez au inceput sa dea bonuri de masa din septembrie 2017,le-am cerut acum fluturasul si nu-mi apar tichetele trecute,am cerut ... (vezi toată discuția)
Salariul minim as4angel as4angel Cineva(din mediu privat), are salariul minim pe economie 1050 lei, iar la sfarsitul lunii, din acest salariu i se opreste contrvaloarea bonurilor de masa, ... (vezi toată discuția)