avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenirea în cazul unui imobil deținut în comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenirea în cazul unui imobil deținut în comun

Am cumpărat un apartament în timpul casatoriei, în actul de proprietate sunt stipulate astfel : eu cu 60% și delimitate exact camerele, socrul și soacra mea cu 40% și delimitate exact camerele, Mai este stipulat și soțul meu cu declarația lui ca nu a contribuit cu nimic la aceasta cumpărare și ca nu este bun comun. Avem 1 copil. Cum se va împărți în cazul decesului meu? Dar în cazul decesului unuia dintre socri? Dar în cazul decesului ambilor socri. Soțul mai are o sora care are și ea un copil.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Drepturi anisor30 anisor30 Buna ziua ,am si eu o problema ,sunt casatorita de 10 ani si am un baietel de 6 ani si locuim intr-o casa mostenita de la tatal lui in urma decesului acestuia ... (vezi toată discuția)
Drepturi... sweet1981 sweet1981 Doresc o lamurire in legatura cu urmatoarea problema... Acum 14 ani parintii sotului meu au divortat si au impartit apartamentul cumparat in timpul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are Otilia Elena Otilia Elena SocruL meu a achizitionat un apartament cu soacra mea cu care a trait in cocubinaj timp de 40 de anir dar cum el avea alte propietati si pe timpul comunismului ... (vezi toată discuția)