avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate pentru imobilele moștenite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate pentru imobilele moștenite

Locatie:sat Macaresti,com.Prisacani,parinti decedati ,nu au Titlu de proprietate.Copii:doua fete.Dorim sa vindem casa si pamantul mostenit,de unde trebuie sa incepem demersurile.Primul pas!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: merlusca , utilizator 07:35, 21 Septembrie 2017
De la dezbaterea succesiunii dupa parinti.
ce acte sunt necesare si de unde se procura,neavand Titlu de proprietate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zona respectiva a fost cooperativizata? Adica au fost emise titluri de proprietate pentru comuna Prisacani? Nu ma refer la parintii dvs. Intreb in general.
da s-au emis titluri de proprietate,dar s-a sistat la un moment dat si o parte din sateni au ramas fara titlu,printre care si parintii mei
multumesc pentru ajutorul acordat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci, trebuie ca inainte de succesiune sa obtineti acte de proprietate, ceea ce se poate face numai pe cale judecatoreasca.
Luati legatura cu un avocat.

Alte discuții în legătură

Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Locuiesc intr-un imobil cumparat de parintii mei, in urma cu 40 de ani ,pe baza unei chitante de mina.Deoarece nu cunosc domiciliul actual al ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Ioana197312 Ioana197312 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot dobandi o proprietate prin uzucapiune. Detin o casa mostenita de la tatal meu care in acte are suprafata de 50 mp , in ... (vezi toată discuția)