avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Valabilitate libret de economii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Valabilitate libret de economii

Bună ziua. Fiul meu s-a căsătorit de curând, și în momentul mutării nurorii a găsit printr lucruri un libret de economii rămas de la tatăl ei care a decedat înainte de 1989,care avea ca și clauza sa nu îl poată folosi pana la împlinirea vârstei de 18 ani, ea fiind născută în 1985. Va rog sa îmi spuneți dacă mai valorează ceva, deoarece la împlinirea vârstei i s-a spus ca nu mai valorează nimic. Mie nu mi se pare corect, pentru ca în tot acest timp banii au fost folosiți de către CEC.Va rog să-mi spuneți dacă mai valorează ceva,pe trupa ca ar fi cam aceeași situație ca și la aceea cu banii depuși pentru cumpărarea mașinilor. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:17, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Sa mearga la o agentie CEC BANK si sa solicite sa i se spuna care este valoarae actuala.
Doar ei pot sa calculeze valoarea actuala.
Carnetul CEC este valabil dar suma este de recalculat in functie de toate schimbarile care s-au intamplat in ultimii 30 de ani.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cec-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989 marietaciocoiu marietaciocoiu Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si ... (vezi toată discuția)