avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație monoparentală
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație monoparentală

Buna ziua. Pot depune actele ptr alocatie monoparentala ptr fetita care este clasa a VI si ia bursa de merit? Multumesc! Sunt despartita si doar eu o intretin. Si unde anume se depun actele? Si ce termen este? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
VioDobre78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 21 Septembrie 2017
Conditii si acte necesare pentru obtinerea alocatiei pentru sustinerea familiei
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala? aurora2011 aurora2011 buna ziua imi poate spune cineva ce acte imi trebuiesc pentru a face alocatia monoparentala pentru ca nimeni nu stie nimic...doar ce ma nascut si tatal ... (vezi toată discuția)
Ajutor social familie monoparentala ela.m ela.m buna ziua,sunt din buzau am un baiat de 14 ani,sunt divortata si in noiembrie mi se termina somajul,unde pot face o cerere pt ajutorul pt familii ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefanbb stefanbb buna ziua pot sa primesc alocatie complementara daca avem subventia pe suprafata pe un hectar si 22 arii?acum sunt in concediu post natal inainte eram ... (vezi toată discuția)