avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa timbru social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa timbru social

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca s-a abrogat taxa de 10% de timbru social asupra jocurilor de noroc? Cu ce data s-a abrogat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:10, 4 Octombrie 2009
S-a abrogat prin intrarea in vigoare la data de 26 iunie 2009 a O.U.G. nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 439, din 26 iunie 2009, care prevede expres:
Art. 32. — La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga:
c) art. 3 lit. a), c) si d) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 118/1999 privind infiintarea si utilizarea Fondului national de solidaritate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 312 din 30 iunie 1999, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 366/2001, cu modificarile ulterioare

In art.3 lit.a) din OUG nr.118/1999 - abrogat - se prevedea instituirea timbrului social asupra jocurilor de noroc, de 5% si 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare taxa de timbru ptr. activ. jocuri de noroc? adibarbu27 adibarbu27 ma puteti ajuta sa gasesc legea prin care s-a renuntat la plata taxei de timbru monumentelor istorice pentru cei care desfasoara activitate de jocuri de noroc? ... (vezi toată discuția)
Licenta jocuri de noroc TUDOR OVIDIU TUDOR OVIDIU BUNA ZIUA ;AM O INTRBARE LEGATA DE JOCURILE DE NOROC: DACA JOCURILE DE NOROC FUNCTIONEAZA LA ALTA ADRESA DE CAT CEA SPECIFICATA PE LICENTA [nu este facuta ... (vezi toată discuția)
Legislatie pariuri sportive allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, ce cuprinde legislatia in vigoare, privind pariurile sportive? Legi, ordonante etc. Va multumesc. (vezi toată discuția)