avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achiziționare imobil cu toate bunurile din el și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achiziționare imobil cu toate bunurile din el și predare ulterioară. Cum intru în posesie dacă nu primesc cheile la termenul stabilit?

Am achizitionat un imobil cu tot cu bunurile din el (electrocasnice, mobila, centrala termica, etc.). La notar, fosta proprietara a cerut un termen de eliberare de 45 de zile. Cum pot intra in posesia imobilului daca dupa cele 45 de zile fosta proprietara nu preda cheile? Cum pot verifica daca bunurile mai exista in imobil?
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ANHA , utilizator 10:49, 26 Septembrie 2017
Ce scrie in contract?
Cand are loc predarea bunului?
Predarea se face la 45 de zile de la data semnarii contractului
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
ANHA, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu este respectat acel termen, va puteti adresa unui executor judecatoresc,
Va multumesc
Mergeti si pozati totul asa cum este, Listati pozele si puneti-o sa semneze pe fiecare in parte cum ca este conform cu realitatea. Am avut surpriza sa discut ceva si la final sa plece cu gratiile si suportii si ...

Alte discuții în legătură

Cum ma pot asigura ca apartamentul ramane mobilat si utilat dupa cumparare eugen_2 eugen_2 Vreau sa cumpar un apartament pentru care platesc ceva bani in plus pentru ca vanzatorul il vinde mobilat si utilat. Cum ma pot asigura ca proprietarul chiar ... (vezi toată discuția)
Am terminat cumpararea unui apartament, din cele 30 de zile legale ... Tofan George Tofan George Buna seara, varianta scurtă la următoarea este că proprietara de la care am cumpărat imobilul a predat cheile și am găsit apartamentul cu obiecte ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa mobilata. proprietarul ia mobila inapoi dupa semnare. Tolius Tolius Buna ziua, Am cumparat recent o casa mobilata si utilata. Dupa semnarea contractului proprietarul a zis ca vrea sa ia mobila de bucatarie: blaturile, ... (vezi toată discuția)