Buna seara, varianta scurtă la următoarea este că proprietara de la care am cumpărat imobilul a predat cheile și am găsit apartamentul cu obiecte lipsa(in contract scris vag "mobilat") și într-o stare de curățenie deplorabilă. Pot lua vreo acțiune împotriva ei, având poze cu starea apartamentului, și mesaj de la dânsa in care confirmă că a plecat cu obiecte ?
Am terminat cumpararea unui apartament, din cele 30 de zile legale după semnarea finala la notar, fostul proprietar a stat doar 18, și mi-a predat acum cheile și a eliberat imobilul. Problema este starea în care am găsit apartamentul. La vizionarea inițială când am făcut și contractul de rezervare apoi la agenție împreună, s-au precizat în contract că se predă mobilat, iar verbal că va lua doar televizoarele și o bicicletă stabilă. La predarea cheilor, pe lângă aceste obiecte, dansa a luat și mici obiecte de decor, măsuță, scaune, polite. Am zis fie de la mine, se vede că este o problema la dânsa punând în balanță și comportamentul din timpul așteptării datei pt notar. Problema cea mai gravă este starea deplorabilă ok care am găsit restul apartamentului, pânze și păianjeni de la un capăt la altul al geamurilor, gauri in perete de la cum a scos diblurile din pereți de la ornamentele luate, excremente de pisica in baie, în bucătărie, ulei ars pe mobila de bucatarie, in interior si dedesubt. La aproape toate acestea am poze, pe lângă 1-2 obiecte murdare și uitate încât de la râul fizic nu am apucat sa mai fac poze. Se poate lua vreo măsură de despăgubire in aceasta cauză ? Sau mă pot mulțumi doar cu un mesaj trimis în care sa o fac de rușine civizilat ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
06:37, 5 Octombrie 2024