avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Master de criminalistică, oportunități de carieră
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Master de criminalistică, oportunități de carieră

Buna ziua! Am absolvit facultatea de drept de la Universitatea Bucuresti si mi-am obtinut diploma de licenta in 2017. Acum m-am inscris la master de criminalistica la Titu Maiorescu.

Intrebarea mea este, ulterior incheierii masterului si obtinerii diplomei, ce ramuri de activitate pot urma? Ce locuri de munca se pot ocupa?

De preferat ar fi fost in domeniul criminalisticii intrucat a fost ceea ce m-a pasionat de-a lungul anilor de studii si a reprezentat si lucrarea mea de licenta, insa in acelasi timp as dori sa aflu toate posibilitatile.

Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Master nefinalizat MCM1 MCM1 Stimați domni, In anul 2006 m-am înscris la cursurile ID ale unei facultati din cadrul unei universități private. În anul 2009 am absolvit ... (vezi toată discuția)
Diploma pentru scutire impozit programatori abc82 abc82 Buna ziua, as dori sa aflu daca diploma de la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Informatica, specializarea Informatica, Invatamant la Distanta se ... (vezi toată discuția)