avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master nefinalizat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master nefinalizat

Stimați domni,

In anul 2006 m-am înscris la cursurile ID ale unei facultati din cadrul unei universități private. În anul 2009 am absolvit facultatea respectiva cu examen de licentă. În același an m-am înscris la cursurile de master în cadrul altei facultăți, dar din aceeași universitate, în baza adeverinței pe care am primit-o. În mod normal în cursul anului 2010 ar fi trebuit să intru în posesia Diplomei de Licență, ceea ce evident nu s-a întâmplat, între timp am absolvit programul de master numai că din nefericre nu am putut face dosarul de înscriere pentru susținerea lucrării de Disertație pentru că încă nu intrasem în posesia diplomei și a foii matricole. A urmat un proces de 2 ani, în urma căruia am obținut în cele din urmă diploma, undeva la sfârșitul anului trecut, totuși am rămas stupefiat, întrucât programul de master între timp s-a desființat.
Întrebarea mea este, dacă chem în judecată universitatea îmi pot recupera măcar banii investiți în programul de master?...
Menționez că am contractele de studii (pt ambii ani), chitanțele care atestă sumele plătite, situația școlară din care reiese că nu am rămas repetent (pe anul doi situația a rămas neâncheiată datorită faptului că nu am putut face dosarul pt înscriere la Disertație), precum și Diploma de Licență, pe care se poate vede foarte bine, data eliberării acesteia - octombrie 2013.
Mulțumesc anticipat.


Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
MCM1, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 01:11, 7 Februarie 2014
Incercati. Cine stie cum va vedea instanta... Dreptul sa va recuperati banii, in opinia mea, il aveti. Situatia nu va este imputabila dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Hotarâre irevocabila curtea de apel bucurești MCM1 MCM1 Stimați domni, Sunt unul dintre cei care au dat in judecată o universitatepentru ca nu i s-a eliberat Diploma de Licența insotita de suplimentul ... (vezi toată discuția)