avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare in registrul jurnal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare in registrul jurnal

Buna ziua,
Am PFA cu norma de venit in agricultura Din aprilie m-am inregistrat si la TVA in Registrul Jurnal trec in continuare numai veniturile realizate?Facturile de achizitii din care se deduce TVA unde se trec ?
Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 19:39, 26 Septembrie 2017
Fiind cu norma de venit in domeniul agriculturii nu aveti obligatia sa completati Registrul jurnal. Trebuie sa completati doar jurnalu de cumparari si vanzari pentru TVA
multumesc mult.se inregistreaza vinzarile cu taxare inversa ?la arenda in natura se trece tva .FACTURA cu arenda incare se trece si tva o trec in jurnalul de cumparari si vinzari
In jurnalul de cumparari se trec toate achizitiile. Atentie, pe coloane separate in functie de aplicabilitatea TVA (scutite, taxare inversa, etc).
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 300...taxare inversa? gina.lucia gina.lucia Buna ziua. La decl 300 TVA ...unde se trec facturile cu taxare inversa emise de mine? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)
Declaratia 300 previas previas Am o nelamurire la completatea declaratiei 300 am bunuri achizitionate supuse masurilor de simplificare (taxare inversa),intrebarea este :la randul 10 pun ... (vezi toată discuția)
Mod completare "jurnal de vanzari" - tva cristian_conea cristian_conea Am gasit formularul \"Jurnal de vanzari\" la adresa: http://www.contacafe.ro/top... Am 2 intrebari: 1. unde inregistrez o factura emisa in momentul ... (vezi toată discuția)