Debransarea de la C.T a imobilului - nu de la RADET - presupune obligativitatea montarii a doua apometre, unul la bucatarie si altul la baie ? Din punct de vedere legal, desigur.
M-am debransat de la C.T. a imobilului, cu aceasta ocazie montandu-mi 2 apometre, unul la bucatarie si altul la baie, urmand indicatiile Firmei cu care am lucrat. Plecand deseori din Tara, omiteam uneori sa dau indexul...plus alte complicatii. Ca atare, am solicitat Administratiei Asociatiei de Proprietari sa revin la plata pe pausal...in rand cu ceilalti vecini ai mei. Plateam m3 de apa rece, intrucat nu beneficiam de incalzirea apei calde de la CT a blocului, eu incalzindu-mi apa cu C.T. proprie, de apartament. Este legal sa fiu pusa la plata si pe coloana de consum "apa calda" ??....Este ultima idee pe care a
avut-o un nou proprietar venit in imobil. Rog raspuns in spiritul Legii.
Este mai mult de cat interesant ca orice idee a unui proprietar este aplicata de catre administratorul de imobil
Atat timp cat dv nu mai beneficiati de apa calda din sistemul centralizat este un abuz sa vi se impuna consum apa calda
Multumesc pt. raspuns. Desigur, asa am gandit si eu . "Teoria" noului proprietar, beneficiar al caldurii si prepararii apei calde de la centrala blocului, este ca eu imi prepar apa calda, da, cu centrala mea, dar ca mi-o prepar tot din apa rece "a imobilului", si ca atare, in plus fata de consumul de apa rece, trebuie sa platesc si pentru apa calda !!....Am cerut explicatii in scris, cu stampila Asociatiei si semnatura Presedinte, Administrator..Voi vedea...