avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransarea de la C.T a imobilului - nu de la RADET - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransarea de la C.T a imobilului - nu de la RADET - presupune obligativitatea montarii a doua apometre, unul la bucatarie si altul la baie ? Din punct de vedere legal, desigur.

M-am debransat de la C.T. a imobilului, cu aceasta ocazie montandu-mi 2 apometre, unul la bucatarie si altul la baie, urmand indicatiile Firmei cu care am lucrat. Plecand deseori din Tara, omiteam uneori sa dau indexul...plus alte complicatii. Ca atare, am solicitat Administratiei Asociatiei de Proprietari sa revin la plata pe pausal...in rand cu ceilalti vecini ai mei. Plateam m3 de apa rece, intrucat nu beneficiam de incalzirea apei calde de la CT a blocului, eu incalzindu-mi apa cu C.T. proprie, de apartament. Este legal sa fiu pusa la plata si pe coloana de consum "apa calda" ??....Este ultima idee pe care a
avut-o un nou proprietar venit in imobil. Rog raspuns in spiritul Legii.
Cel mai recent răspuns: Lidia2012 , utilizator 11:47, 25 Septembrie 2017
Este mai mult de cat interesant ca orice idee a unui proprietar este aplicata de catre administratorul de imobil
Atat timp cat dv nu mai beneficiati de apa calda din sistemul centralizat este un abuz sa vi se impuna consum apa calda
Multumesc pt. raspuns. Desigur, asa am gandit si eu . "Teoria" noului proprietar, beneficiar al caldurii si prepararii apei calde de la centrala blocului, este ca eu imi prepar apa calda, da, cu centrala mea, dar ca mi-o prepar tot din apa rece "a imobilului", si ca atare, in plus fata de consumul de apa rece, trebuie sa platesc si pentru apa calda !!....Am cerut explicatii in scris, cu stampila Asociatiei si semnatura Presedinte, Administrator..Voi vedea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei cu centrala temica de apartament mai platesc apa rece pentru prepararea apei calde? sorin_daniel sorin_daniel Buna ziua ...sunt administrator la un imobil si ma caofrunt cu o problema delicata si anume cu un proprietar care refuza sa plateasca apa rece pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli incalzire-apa calda bloc social armo armo va rog sa-mi spuneti si mie cum se face repartizarea cheltuielilor aferente caldurii si apei calde intr-un bloc social ?, lege , normativ etc.... va multumesc ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri de apa rece fara ct functionala kcristianoprea@yahoo.fr kcristianoprea@yahoo.fr Buna ziua, Va rog sa imi spuneti baza legala si cati metri cubi de apa rece imi revin, sau cum se imparte factura de apa rece a blocului, daca nu am ... (vezi toată discuția)