avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Creare partid politic format doar din femei
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Creare partid politic format doar din femei

Stimata echipa,

Am rugamintea a-mi raspunde intrebarilor:
1. Imi este permisa crearea unui partid destinat integral sexului feminin?
2. Este permisa denumirea acestuia Partidul Crestin al femeilor?

Raspunsul dvs. este de un real ajutor. Multumesc anticipat!

O zi benefica in continuare!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 4 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SGP din Olanda a fost amenintat cu sanctiuni pentru ca nu permitea femeilor sa fie membre sau sa fie alese. Deci s-ar putea sa fie discriminare.
Nu cunosc legea de organizare si functionare a partidelor, dar nu cred ca permite asa ceva: Partidul Amazoanelor Crestine.

Nu e o contradictie? O crestina amazoana!?
Buna ziua . Informativ care ar fi platforma acestui partid, si motivul crearii sale pe de a adera doar partea feminina ? . In ce ma priveste suna mai mult a grupare ,secta, miscare . Partid e sinonim cu politicul de a face parte din structurile statului si dupa cum stim e format atat din barbati cat si femei. Sa presupunem ca ar fi legala formarea sa . Mesajul trimis va fi acela ca mereu acest partid va milita doar pt drepturile femeilor
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Catalin cata, utilizator
Nu este permis sa fie un partid format doar din femei sau doar din barbati.
Este discriminare vadita.

Femeile pot sa isi faca partid majoritar din femei dar daca vor sa intre si barbatii nu le poate fi interzis accesul.
Poate fi partid feminist, dar feministi pot fi si barbatii.

Alte discuții în legătură

Care sunt criteriile pt restructurarile unor angajati pe aceeasi pozitie in firma? curaj curaj Avem urmatorul caz: Eu si inca o colega lucram intr-un departament al unei firme. Vine o directoare noua cu oamenii ei, cu care a lucrat in toate joburile ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor de la mama la tata nu înțeleg logica ... grecudana grecudana Schimbare domiciliu minor de la mama la tata Nu înțeleg logica gândirii unui judecător care stabilește domiciliul minorului în continuare la mama ,după ... (vezi toată discuția)