avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comerciant ambulant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comerciant ambulant

ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 13:07, 5 Octombrie 2009
Va infiintati un PFA care sa aiba ca obiect de activitate autorizat comertul cu amanuntul prin standuri si piete - cod CAEN 4781-Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Clasificare caen elena_7110 elena_7110 As dori sa merg in targuri,piete,balciuri cu un gretar cu mici ,bauturi,produse de patiserie poate si tutun. As dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Totul despre vinderea de vata de zahar in piete ContSters83016 ContSters83016 sunt pfa platitoare de tva si as dori sa stiu- tot ce as avea nevoie, pt a putea vinde in targuri si piete ,,vata de zahar,, sper sa ma pute-ti ajuta ... (vezi toată discuția)