avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Amenda UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Amenda UE

Buna ziua,

Societate cu activitati de contractare temporara a personalului are soferi ce fac curse in UE pe masini ale clientilor. Unul din clientii din Olanda a primit o amenda pe care a refacturat-o apoi societatii din Romania. Cum se inregistreaza corect aceasta factura?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Societate agent de munca temporar si contracte prestari servicii pytyck pytyck Buna ziua! Societatea A (CAEN agent de munca temporara) pune la dispozitie soferi firmei B (CAEN transport intern si international) in baza contractului ... (vezi toată discuția)
Monografie refacturare servicii de montaj carabela_anca carabela_anca Societatea X vinde lui Y un kit hidraulic. Intrucat Y doreste si montajul acestui kit pe masina sa, X apleaza la Z pentru a realiza in numele sau montajul lui ... (vezi toată discuția)
Emitere factura - pt. furnizorul meu cimpazu cimpazu buna ziua! am urmatoarea speta si nu sunt convinsa ca procedez corect: intre mine si societatea B exista un contract pe prestari servicii, imi presteaza ... (vezi toată discuția)